5.4.2016

#28 Back in business!


Pääsimpäs vihdoin bloginkin äärelle. Käytiin tänään Tiian kanssa tallilla, ja hän pääsikin sitten kameran taakse kuvia ottamaan pitkästä aikaa. Masi oli ymmärrettävästi aivan virtaa täynnä, joten sillä oli välillä vähän omia juttuja.. Montakohan ihmeellistä pomppua ja "säikähdystä" se teki ratsastuksen aikana, en tiedä.. Tehtiin aluksi ihan kahdeksikolla vähän väistöjä ja taivuttelemista. Toinen suunta osoittautui jälleen hankalammaksi kuin toinen, mutta suht hyvin sujui anyways. Ravissa testasin ensin ihan kahdeksikolla miten toimii pohjeavut, ja Masihan vaikutti oikeastaan melko energiselle tänään. 

Mentiin keskiravia aina lävistäjä ja se meni ihan todella hyvin! Yllätyin itsekkin, koska yleensä Masin keskiravi tai ravi yleensäkkin on löntystämistä suurimmaksi osaksi :D

Laukoissa ruuna innostui ihan kamalasti, ja viskeli taka,- sekä etupäätään ihan minnekkä sattuu.. Minua lähinnä nauratti se touhu, mutta saatiin tosi hyviä laukkapätkiäkin. Viimeinen laukannosto taisi olla kaikista paras, hillitty ja rauhallinen. Ja laukkakin oli suht hidasta, jolloin Masi sai takasetkin paremmin alleen. Laukkojen jälkeen mentiin vielä ravia ihan vaan ympyrällä rennosti ja käveltiin loppukäynnit. Näkyi jotain ihan kamalaa kesken kaiken..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti!