1.9.2016

#40 Hollyn liikutus

Aloitin viikon ainoan vapaapäiväni ottamalla pitkän suihkun, jonka jälkeen marssin autolle ja karautin tallille. Oli vuorossa ratsastaa Holly, blogin uusin tulokas. 



Aloitettiin Hollyn kanssa ihan vaan kentällä käynnissä hieman herätellen molempia kylkiä ja takajalkoja. Aluksi se vaikutti hieman vastahakoiselle ja oli edestä hieman raskaan oloinen. Aikani ympyrällä taivuteltuani tamma alkoi menemään tosi kivasti käynnissä, joten siirryin raviin pysyen samalla ympyrällä. Kentällä liinattiin jotakin toista hevosta, joten hirveästi tilaa ei aluksi ollut. 

Kun toinen hevonen lähti kentältä, rupesin tekemään kahdeksikkoa koko kentän alalla. Otin laukannostot aina lävistäjälle, jossa Holly vaihtoi pari kertaa laukan onnistuneesti! Lopuksi se meni kuitenkin vain ihan plärinäksi, kun poni innostui niin paljon, että meinasi aivan kiitoa ruveta menemään :D Laukat sujuivat kuitenkin mielestäni tosi kivasti, joten lähdettiin kävellen läheiselle pellolle hieman testaamaan mitä pikkuponista lähtee.



Pellolla Holly pisti ihan ekana jarrut päälle, ja laukkaa ei olisi halunnut nostaa ollenkaan. Mietin hetken, että mitä hittoa.. Mutta kakkahätä sillä vain olikin.. :D Ei kyllä lopulta edes tarvinnut kuin koskea pohkeella kylkeen niin laukka nousi reippaasti. Loppuravit otettiin pellolla ihan pitkin rennoin ohjin. Holly rentoutui tosi kivasti pitkillä ohjilla mennessä ja kantoi kaulansakkin ihan itse hienosti! Se on kaulan alueelta hieman lihakseton toistaiseksi, jonka takia hieman tukeutuisi ohjaan mielellään. Ajoittain kuitenkin tosi herkkä ja erittäin kiva!








4 kommenttia:

  1. Onpas suloinen poni:) Minkä rotuinen, tiedätkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö rotu mennyt multa aivan ohi.. Veikkaisin jotain risteytystä :) Pitääpä se vielä tarkistaa omistajalta!

      Poista
  2. Ihania kuvia ja todella kaunis poni! Löysin blogisi vasta äsken ja liityin heti lukijaksi :)

    http://siloistasatulaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti paljon! :) Miepä kurkkaan sinunkin blogin pikimmiten!

      Poista

Kommentoithan asiallisesti!