29.8.2016

#39 Olen taas poniratsastaja!

Oman rakkaan ponini myymisen jälkeen en ole ratsastanut poneilla lainkaan. Siirryin suoraan isoihin (yli 170 cm) hevosiin, sillä ajattelin ponivuosieni olevan jo ohitse, ja että suuremmat hevoset olisivat miellyttävämpiä ratsastaa näin yleisesti ajatellen. Olen kuitenkin tehnyt johtopäätöksen, että ei hevosen säkäkorkeudella ole mitään merkitystä ratsastettavuuteen. Pidän reippaista, omalla moottorilla liikkuvista hevosista (ja poneista), joilla on halua miellyttää ratsastajaa. 


En ole aikoihin ollut näin innoissani mistään.. Laitoin ehkä puolisen vuotta sitten viestiä erään hurmaavan ponitamman omistajalle, entisen vuokrahevoseni & entisen oman hevoseni ex-omistajan vinkattua minulle ilmoitusta ponista. Koitettiin tuolloin sopia koeratsastus, mutta se aina vain siirtyi omien menojeni takia. Nyt, kun lopetin Sulon vuokrauksen, laitoin viestiä tämän ponin omistajalle ja sovittiin ponin testaus. 

En nyt halua vielä, ennen ratsastuskuvia tmv, kertoa enempää Hollystä, mutta tiivistettynä tamma on erittäin miellyttävä ratsastaa poniksi - herkkä pohkeelle ja istunnalle, tekee mm. hienosti lisätyn ravin ja pohkeenväistöt. Kokeilin myös vähän avoja ja sulkuja, jotka onnistuivat myös aika buenosti.. Aika pienihän se on minulle, mutta juuri ja juuri sillä pystyn ratsastelemaan. Onneksi en enää tästä kasva pituutta ja tuskin painoakaan. 

I am so excited!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti!