5.8.2016

#35 Molempien hevosten liikutus

Ihan ensimmäisenä haluan muistuttaa Linkkaa blogisi- postauksesta, joka löytyy yhden alempaa! Kaikki osallistumaan :)

Käytiin keskiviikkona Janinan kanssa ensin Pepen tallilla, jossa kuvailin ensin yhteiskuvia sekä estekuvia muista. Kuvailun jälkeen hain Pepen tarhasta ja nopeasti puunasin sen. Mietin, kokeilenko hypätä esteitä vai menenkö rennosti ilman satulaa, taas.. No, ilman satulaa sitä sitten mentiin jälleen. Oli jotenkin hirveän kuuma päivä ja piti vielä lähteä Pepen luota ratsastamaan Sulo.

Pepe liikkui tällä kertaa ihan todella kivasti! Oli kokoajan rento ravissa ja kulki muodossa pitkiä pätkiä ihan itse ja välillä meni minullakin vain matkusteluksi se ratsastus.. Krhm... No mutta laukka olikin sitten oma haasteensa, ei meinannut nousta oikein mitenkään :D Lopulta sain laukatkin nousemaan molempiin suuntiin nätisti, ja yhdessä vaiheessa Pepe vilautti ihan tosi hienoa laukkaa! 

Jatkettiin Pepen tallilta Sulon luo parin kilometrin päähän, jossa heti ensimmäisenä haasteena oli pyydystää laitumella juokseva Sulevi & sen päästä roikkuva riimunnaru. Sulo päätti riuhtaista itsensä irti kun lähdin taluttamaan sitä porttia kohti - ei olisi halunnut lähteä tammojen luota pois. Kun saatiin ruuna sisälle, varustettiin se ja lähdettiin kentälle. Ulkona ripsi vettä jo hieman, mutta en kuvitellut että selkään noustuani ihan järkyttävä rankkasade yllättäisi meidät.. No, onneksi ei olla sokerista. Kauempana jyrisi ja salamoi, jolloinka mieleeni iski ajatus siitä, että entä jos salama iskisi meihin? Päätin kuitenkin unohtaa tuommoiset ajatukset ja jatkoin ratsastusta, olihan kentällä toinenkin ratsukko. 

Sulo ei ollut tällä kertaa niin hyvä kuin viimeksi radalla. Oikeastaan se vaikutti aika laiskahkolle ja haluttomalle työskennellä, mutta toisaalta minäkin varmasti vaikutin siihen paljon. Olin jo aika maitohapoilla ja väsynyt Pepen ratsastuksesta, joten päätin mennä Sulolla noin 30 minuuttia, johon sisältyi kaikkien askellajien läpikäyminen ja sitten ihan perus siirtymisiä ja väistöjä. 


2 kommenttia:

  1. Oletko itse huomannut, että kun sinulla on jalustimet jalasssa jalkasi menevät aika taakse? Ja ryhtikin on huomattavasti huonompi jalustimet jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oon tietoinen noista kaikista ongelmistani :D varsinkin Sulon kanssa jalat menevät taakse sillä ruuna on aika laiska verrattuna pepeen joten jalat työskentelee kokoajan.. onneksi päästään pian valmentautumaan ja korjaamaan kurjan istuntani :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti!