Hevoset

Nykyiset vuokrahevoset
HOLLY & PEPEMolemmat vuokrahevosistani ovat jo konkareita koulupuolella, mutta eivät kuitenkaan anna ilmaiseksi mitään. Pepe ei juurikaan osaa hypätä esteitä (nojoo, kyllä se hyppää pieniä, mutta "pienellä" ilmavaralla..). Pepe on rodultaan puoliverinen ja säkäkorkeutta siltä löytyy 173 cm. Tasoltaan se on n. heA-vaB. Holly taas on tämä pieni poninturjake, kovin reipas ja kuuliainen ratsastettava. Tasoltaan noin heB ja esteitä hyppää myös mielellään. 


(entinen hevoseni) 
Nayrobi "Iita"
Rotu: haflinger
Sukupuoli: tamma
Syntynyt: 2009

Iita on minun entinen hevoseni, jonka myin kesällä 2015 pois opiskelujen takia. Se muutti onneksi vain 50 kilometrin päähän minusta, joten käyn sitä aina välillä moikkaamassa ja kirjoittelen varmasti tänne blogiinkin silloin kuvien kera. 5 kommenttia:

 1. Paljonko Masilla on säkää?

  VastaaPoista
 2. Nyt on pakko kommentoida :D Masi ei ole hypännyt ulkomailla 130cm. En tiedä onko hypännyt mitään. Ratsastin sitä kun se tuli Suomeen, ja se ei osannut oikein mitään silloin. Laitettiin lopulta tunneille, kun alkoi pysymään käsissä. Muuten meni tunneilla hyvin, mutta oli vihainen karsinassa, niin myytiin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olen iloinen, että se on nyt löytäny kodin, oli pitkään myynnissä edellisellä omistajalla, ja on vaihtanut turhan tiheään omistajaa.

   Poista
  2. Aijaa! No sitten mulle on puhuttu ihan jotain muuta :D Kyllä mä sillä estevalkassa kävin, kokeneen valmentajan mielestä sillä on kyllä selvästi hypätty aiemminkin ja nauttii siitä paljon. Tekniikkakin hyvä kun esteet vähän isompia :) Tuntuuhan se hieman ruosteiselle mutta menee väistöt kaikissa askellajeissa, avot, sulut jne. Ja kehittyy vielä toivonmukaan!

   Olen huomannut kanssa tuon karsina käyttäytymisen. Ja yhdessä vaiheessa oli hoitaessakin ja tarhasta hakiessa agressiivinen. Nyt onneksi sekin loppunut.. :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti!