28.1.2016

#25 Masa kerrankin hyväntuulisena


Moikka jälleen kaikille! En olekkaan taas vähään aikaan kirjoitellut blogiin. Yleensä keksisin jonkun tekosyyn mutta tällä kertaa on oikeasti pitänyt kiirettä. Tein vihdoin näytön eräässä ravintolassa ja lähdinkin sieltä kiitettävän paperit kädessä, onneksi. Olen laitellut hurjana työhakemuksia ja tänään minulle soiteltiinkin ja kyseltiin haastatteluun. Töiden saanti olisi ihanteellista, sillä kouluni loppuu maaliskuussa ja muutan luultavasti maaliskuun ensimmäisenä päivänä uuteen asuntoon. Ollaan kierrelty katsomassa erilaisia kolmioita, ja vihdoin löydettiin sopiva. Tosin siinä on ihan hirveän rumat muovilattiat, mutta menkööt.. :D 

Tänään ajoin ensin Karman ratsastamaan, jonka jälkeen suuntasin suoraan takaisin kotia kohti ja matkalla poikkesin juoksuttamassa Masin. Karma oli tänään suustaan todella levoton ja muutenkin hirveän energisen oloinen. En löytänyt jarruja oikeastaan missään vaiheessa tuntia ja oli aika luovuttaja fiilis lopussa. Kroppa oli aivan puhki kaikesta pidättämisestä. Laukat sentään nousi, pelkästä pidätteestä jo.... Ja itsekseen nosteli laukkoja käynnistäkin vaikken koskenutkaan kylkiin! Sain sen laukassa lopulta ihan ok;ksi, mutta hurjan huonosti meni viimekertoihin verrattuna. 

Masi taas puolestaan oli aivan super hyvällä tuulella tänään! En ole varmaan koskaan nähnyt sitä tuollaisena, että se ei luimi kokoajan ja uhkaile näykkimällä.. Tänään ei edes luimimista, joten ruuna sai hirmu paljon porkkanoita ja kehuja. Laitoin sille vain suitset päähän ja suojat jalkoihin, ja lähdettiin sitten yhdessä käppäilemään kentälle. Se käveli aivan rauhassa eikä yhtään riekkunut tai hyppinyt <3 Liinassakin se vain humputteli ravissa ja pysähtyi välillä katsomaan minua aivan kuin kysyen että onko pakko kun ei jaksa? Ei kauaa siinä kentällä pyöritty vaan käytiin kävelemässä tietä pitkin jonkun matkaa. Jospa ensikerralla kävisi selässäkin ja vaikka saisi ihan kuvaajankin mukaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti!