23.8.2015

8# Yksityisellä koulutunnilla Masin kanssaHeippa kaikki, jälleen! Joudun kirjoittamaan hyvin pikaisesti lyhyen selostuksen mitä tehtiin.. Tänään oli vuorossa kouluratsastusta, sillä jo pitkään minua opettanut Johanna, tuli käymään Masin tallilla pitääkseen meille tunnin. Loppujen lopuksi jäi ihan hyvät fiilikset hevosesta, mutta hieman oma istunta jäi mietityttämään. 

Mentiin ihan perusteellisesti vain kaikki askellajit läpi. Ensin taivuteltiin ravissa tehden kaksi volttia aina molemmilla pitkillä sivuilla. Johanna sanoi että Masi taipuu kyllä todella hyvin rungostaan, mutta on vain aika lihakseton takapäästään (jota se onkin!). Sitten mentiin harjoitusravia kokorataleikkaalla, ja voin vain kuvitella mille minun istuntani näytti silloin.. Ainakin tuntui että pompin kuin mikäkin kaurasäkki siellä selässä. Lopuksi mentiin isolla keskiympyrällä, jossa käsieni väliin laitettiin vesipullo. Minun täytyi pitää vesipulloa käsieni välissä samalla kun pitelin ohjia, ja pullon täytyi olla ilmassa käsien varassa. Siinä huomasin, kuinka paljon vien käsiä ulospäin ja kuinka vinosti oikeasti istun! Hevonenkin alkoi kulkemaan kymmenen kertaa paremmin kun olin ratsastanut hetken sen pullon kanssa :D 

Otettiin lopuksi vielä laukkaa molempiin suuntiin siinä samalla ympyrällä ja sen jälkeen ravailtiin ihan kevyessä istunnassa. 


Tässä näkyy se vinous..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti!