11.8.2015

3# Linkitä blogisi!

Heippa kaikille! Ajattelin tehdä tämmöisen postauksen, jotta saisin vähän uusia blogeja lukulistalleni. Jotenkin vaikka olen liittynyt tosi moniin eri blogeihin, tuntuu että luettavaa tulee hirmu hitaasti ja vähän.. Joten siis, uutta lukemista kaipaillen täällä odotan linkkejä! Mukaan saa heittää mielellään jonkun lyhyen esittelytekstin. Kaikki blogit ovat tervetulleita, olkoon sitten hevosblogeja, lifestyle blogeja ym.. 

Btw, laitoin banneripajan ilmaiseksi vähäksi aikaa, joten nyt saa maksutta bannereitakin! Huomenna menen ratsastelemaan Masilla, luultavasti videota tulee, mutta kuvista en varmaksi osaa sanoa vielä. :)


20 kommenttia:

 1. No, kun luetkin varmasti blogiani, linkitän sulle toisen blogini! :D

  janinaruotsalainen.blogspot.fi

  Eli siis valokuvaus-, ja lifestyle blogi :)

  Ja pitääpi nyt tilata sulta banneri ;)

  VastaaPoista
 2. http://kaunisponiksi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 13-vuotiaasta tytöstä, kahdesta hoitoponista ja ratsastuskoulun ponista, jolla kilpailen ja valmentaudun :)

  VastaaPoista
 3. http://piupaupolle.blogspot.fi/

  Pikkuvikoja blogin pääosassa diivailee 13-vuotias lämppäritamma Viola jonka elämää voi blogin kautta seurata tekstien, laadukkaiden kuvien, videoiden ja erikoispostauksien välityksellä :-)

  VastaaPoista
 4. http://ganhwa.blogspot.fi/

  Yhdeksäsluokkalainen kirjoittaja, sekä 14 vuotias Ranskasta Suomeen vuosi sitten tuotu valkoinen muhkea satuhevostamma Noemy 3. Puskailua, valmentautumista, kisaamista ja lifestyleä :)

  VastaaPoista
 5. http://sabinanponit.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön elämää 6 hevosen, ja monen muun kotieläimen kanssa. Blogissa kerron 1,5-vuotiaan risteytysori-varsan koututuksesta, ja vanhempien tammojen kanssa puuhaamisesta. Kirjava sakki erikokoisia, -näköisiä ja -luonteisia hevosia, joten ainakaan ei tekeminen lopu :)

  VastaaPoista
 6. http://varsaprojekti.blogspot.fi/

  Varsaprojekti aluillaan. Kertoilen tamman tiineyden etenemisestä ja muuten vaan tammuskan elämästä ja joskus omastanikin.

  VastaaPoista
 7. http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  18v tuntiratsastajan blogi, jossa mukana vuokrahevonen (pv ruuna), liikutushevonen (lv tamma) sekä hoitohevonen (suokki ruuna). Vuokrahepan kanssa valmentaudutaan ja kisataan säännöllisen epäsäännöllisesti. Välillä myös heppa- ja lifestyle-tyyppisiä kuva- ja videopostauksia. Yhtään postausta en halua julkaista ilman kuvia. :)

  VastaaPoista
 8. askel--askeleelta.blogspot.com

  -98 syntyneen toisen vuoden ratsastuksenohjaajaopiskelijan elämää koulussa, valmennuksissa, kilpailuissa, arkitreenissä, kahden oman nuoren hevosen elämässä, työssä ja vähän vapaa-ajallakin.

  VastaaPoista
 9. http://turvastahannantyveen.blogspot.fi

  Blogissa seurataam kahden shettiksen elämään. Porstaukset liittyvät niin arkipäivän- kuin kisailunkin aiheisiin! :) itse olen 15v. tyttö Etelä-Suomesta.

  VastaaPoista
 10. http://suomalaisellavoimalla.blogspot.fi
  En osaa kirjoittaa mitään esittelyä,mutta blogia lukemalla selviää ;)

  VastaaPoista
 11. http://hepsuthopsut.blpgspot.com/
  Kisailua, uuden hevosen etsintää. Asioita selvittävä postaus tulossa.

  VastaaPoista
 12. http://borrowed-freedom.blogspot.com
  Pihattohevosen elämää. Harrastehömppää laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 13. WALDGEISTORY

  Blogi kertoo 21-vuotiaan naisen sekä 16-vuotiaan fwb-ruunan elämästä, onnistumisien ja epäonnistumien kera. Tällä kaudella meidän tavoitteena on valmentautua ja kilpailla aktiivisesti kouluratsastuksen parissa, sekä valmentautua ja kilpailla satunnaisesti esteratsastuksen parissa. Tällä kaudella pysyttelemme kuitenkin toistaiseksi 1-tasolla sekä pienissä luokissa esteiden parissa.

  VastaaPoista
 14. haaveitahevosista.blogspot.fi

  Blogi kertoo pääosin kahdesta suomenhevosesta, kokeneesta opetusmestariruunasta sekä kolmevuotiaasta, ratsun ammattia opettelevasta pienestä suokkitammasta. Tapsan kanssa ollaan myös kisattu ja käyty valmennuksissa aktiivisesti, mutta nyt pikkuhiljaa alan ratsastelemaan enemmän tuolla nuorella, eli Kultsilla, jota olisi tarkoitus alkaa myös vuokraamaan. Kultsin kanssa yritetään opetella ja tutustua kaikenlaisiin uusiin juttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän blogiin liityin lukijaksi juuri vähän aikaa sitten (:

   Poista
 15. http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

  Blogissani päätähtenä blogissa tempperamenttinen -02 syntynyt risteytystamma. Itse olen 18 vuotias lukion viimeistä vuotta käyvä tyttö Etelä-pohjanmaalta. Tekstien lisäksi pyrin siihen että jokainen postaus sisältäisi hyvälaatuisia ja huolella valittuja kuvia sekä satunnaisia videoita :)

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti!